Tips and Tricks!

  Bij Recyccu scoor je tijdens én rondom Black Friday de knetterscherpste deals op accu’s en toebehoren. Wat te denken van bijvoorbeeld de Motobatt Hybrid Accus, die de voordelen van de beproefde loodzuuraccu’s combineren met de indrukwekkende eigenschappen van Lithiumaccus. Op deze manier combineert de Motobatt Hybrid de twee technologieën voor zeer indrukwekkende resultaten. Vind […] Lees verder »

CAMPER ACCU’S Voor een camper kan je het gebruik van accu’s eigenlijk verdelen in 2 groepen. Een accu om te starten en een accu voor de stroomvoorziening in de camper, ook wel eens huishoudaccu genoemd. Startaccu Een startaccu is natuurlijk bedoeld voor het starten speciaal ontworpen om in een korte tijd veel stroom te leveren, zelfs bij […] Lees verder »

Je hebt accu’s & accu’s, maar ze zijn echt niet allemaal hetzelfde. De verschillen voor de gebruiker zitten voornamelijk in de toepassingen. Voor de alledaagse toepassingen is het aanbod van accu’s groot; voor bijzondere toepassingen ligt dat net even anders. Ook zie je dat voor deze bijzondere toepassingen de expertise niet altijd aanwezig is bij […] Lees verder »

Voor de watersport kan je het gebruik van accu’s verdelen in 3 groepen. Voor iedere watersporttoepassing is een specifieke accu verkrijgbaar. Een accu om te starten, een accu voor de stroomvoorziening aan boord en er zijn accu’s voor het elektrisch varen. Startaccu Een startaccu is bedoeld voor het starten speciaal ontworpen om in een korte […] Lees verder »

ws

Onder de 7 graden celsius kan een accu minder capaciteit leveren. Onder het vriespunt kan deze wel afnemen tot twee-derde van de oorspronkelijke capaciteit. Check daarom altijd voor de winter jouw accu, of laat dit doen. Heb jij de gelegenheid om het voertuig waarin de accu zich bevind binnen te stallen, dat is dat zeker […] Lees verder »

Recyccu.nl biedt verschillende types en merken acculaders aan. Hoe vind jij nu de juiste acculader voor jouw toepassing? Daar hebben wij niet zo maar een passend antwoord voor. Het kiezen van een acculader is namelijk sterk afhankelijk van het accu type, de accu capaciteit en de toepassing. Hoe meer ampère een lader kan leveren, hoe […] Lees verder »

De Actieradius van een E-bike is van heel veel factoren afhankelijk, te beginnen met de capaciteit van de accu, aangegeven in Wattuur (Wh). Hoe hoger het Wh, hoe groter de actieradius bij gelijke omstandigheden. Verder zijn o.a. de volgende factoren van invloed. Gewicht Hoe lichter het totaal gewicht, hoe groter de actieradius Starten en stoppen […] Lees verder »

Er zijn heel veel verschillende soorten accu’s, zoals loodaccu’s, AGM accu’s,  Gelaccu’s, lithium ion accu’s, tractie accus en noem zo maar op. Elk van deze accus heeft zo zijn specifieke eigenschappen en toepassing. Een eenduidig antwoord voor elk van deze accus met betrekking tot installatie en onderhoud is er daardoor niet. Om die reden raden […] Lees verder »

Bel ons op
088 0323300

Mail ons op
info@recyccu.nl

© 2024 Recyccu.nl | KVK 08054388 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp: Met Timm | Technische realisatie Sieronline B.V.